Се подготвува Закон и Стратегија за климатска акција / Трет состанок на управувачкиот комитет

(27.02.2020г.) Управувачкиот комитет на ИПА Проектот „Подготовка на долгорочна стратегија и закон за климатска акција“ одржа трет состанок, на кој…

Continue Reading →